blå sygesikringskort efter brexit


Bestil det blå EU-sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker udelukkende året ud da England med sit Brexit 31.


Britisk Eu Sygesikringskort Udstedt I Medfor Af Udtraedelsesaftalen Styrelsen For Patientsikkerhed

Vær opmærksom på at du skal bruge NemID til at logge på.

. Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Storbritannien. Endvidere skal du være opmærksom på at det blå kort bla. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig.

Fakta om det blå EU-sygesikringskort. Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Storbritannien. Tjek hvordan du er dækket.

Det blå EU-sygesikringskort dækker. Du skal derfor tegne en privat rejseforsikring. Vi vil derfor anbefale at du køber en rejseforsikring så du kan være tryg på rejsen og få hjælp hvis du skulle få brug for det.

Man kan også fortsat bruge EU-sygesikringskortet på en ferie i Storbritannien. En privat rejseforsikring giver dig 100 tryghed på ferien. Kortet sendes til dig med posten og som udgangspunkt modtager du kortet 2-3 uger efter du har bestilt et nyt.

Bliver du derfor sygesikret i Storbritannien skal du have udstedt et britisk sygesikringskort der viser hvilken af de to aftaler du er omfattet af. Herefter skal du bestille et nyt. Det blå EU-sygesikringsbevis dækker udgifter til læge eller hospitaler hvis du bliver syg eller kommer til skade når du rejser i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Derfor er en rejseforsikring vigtig efter Brexit. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Storbritannien introducerer nye britiske sygesikringskort.

Det blå EU-sygesikringskort dækker når man rejser i EU og EØS Norge Island Liechtenstein og Schweiz i disse tilfælde. Efter Brexit er det blå sygesikringskort ugyldigt i England. Du kan nemt og enkelt bestille det blå sygesikringskort på borgerdk.

Husk at det blå sygesikringskort kun gælder i 5 år. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Du er ikke længere dækket af det blå sygesikringskort efter Brexit.

Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et. Januar 2021 vil du ikke længere kunne anvende det Blå EU-sygesikringskort i Storbritannien. Efter at Storbritannien formelt forlader EU vil der være en overgangsperiode der vil vare til 31.

Efter Brexit er trådt i kraft 1. Hvis man skal på ferie eller andre midlertidige ophold i op til et års varighed Hvis man skal i praktik eller være au-pair i op til et år Hvis man skal studere eller følge en faglig uddannelse i op til et år. Når borgere får behandling i et andet land dækket af EU-sygesikringskortet sendes regningen for den offentlige udgift direkte til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det betyder at hvis du rejser til Storbritannien i 2020 vil du stadig kunne bruge dit blå sygesikringsbevis. Storbritannien og EU har lavet en aftale som fortsat sikrer dig ret til sygesikring selvom det britiske medlemskab er ophørt. Januar 2020 meldte sig ud af EU og derfor ikke længere er dækket af.

Med det blå sygesikringskort er du kun dækket i begrænset omfang og det anbefales derfor at du tegner en privat rejseforsikring. Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. Uanset hvilken af aftalerne du er omfattet af vil du miste retten til at søge tilskud til køb af sundhedsydelser uden for dit bopælsland.

På rejser til Storbritannien i forbindelse med Brexit Det har ikke betydning for din sygesikring at Storbritannien har forladt EU. I overgangsperioden vil dit blå sygesikringsbevis fortsat være gyldigt. Derfor er det vigtigt at du tegner en rejseforsikring hvis uheldet skulle være ude og du har brug for lægehjælp.

En rejseforsikring dækker nemlig sygdom og ulykke som du ikke længere.


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Den Ultimative Guide Til Rejseforsikring Efter Brexit Rejseforsikringsguiden Dk


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


Britisk Eu Sygesikringskort Udstedt I Medfor Af Udtraedelsesaftalen Styrelsen For Patientsikkerhed


Nyhedsbreve Hf Forsikring Hf Forsikring


Nyheder Om Rejseforsikringer


Husk At Kontrollere Din Eu Sygesikringskort Det Kan Vaere Det Snart Udlober Insideflyer Dk


Den Ultimative Guide Til Rejseforsikring Efter Brexit Rejseforsikringsguiden Dk


Nu Er Eu Og Storbritannien Blevet Enige Om En Aftale Sadan Kommer Brexit Til At Pavirke Dig Udland Dr


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Bla Sygesikringskort Og Rejseforsikring Fa 5 Gode Rad Inden Rejsen


Danskerne Og Det Bla Sygesikringskort Europaeiske Erv


Ehic Ehic Ekuz Hvordan Er Det At Fa Et Europaeisk Sygesikringskort I Polen


Brexit Husk Din Rejseforsikring Sos International


Brexit Risikabelt At Rejse Til Storbritannien Uden Forsikring Tryg Dk


Den Ultimative Guide Til Rejseforsikring Efter Brexit Rejseforsikringsguiden Dk

Related : blå sygesikringskort efter brexit.